Personal coaching

Wij werken zowel zakelijk als particulier; ondersteunend, sociaal en waar nodig confronterend. Een kortdurende werkwijze, gebaseerd op o.a. NLP en systemisch werk; altijd oplossings- en doelgericht en met een heldere planning en evaluatie.

Particuliere coaching
Voor gedragsverandering en persoonlijke ontwikkeling.
Bij o.a. vergroten zelfvertrouwen, effectievere communicatie, meer energie, zelfontplooiing, doelen bereiken, anders omgaan met angst en stress.

Zakelijke coaching
Bij o.a. leidinggevende capaciteiten, timemanagement, grenzen stellen, stress, balans werk-privé, arbeid gerelateerde gebeurtenissen.

Coaching bij ziekteverzuim
Ter voorkoming van ziekteverzuim, bij frequent ziekteverzuim, tijdens ziekte en bij werkhervatting. Daar waar vroeger meer werd gericht op lichamelijk herstel komt er steeds meer zicht op het belang het werken aan oorzaken van verzuim, het doorbreken van niet werkende patronen.

Moederschap en zwangerschap
70% van de jonge ouders geeft na de bevalling aan graag beter voorbereid te zijn geweest op het ouderschap. In het kader van het door de Gemeente Zaltbommel gesubsidieerde project Nieuwe Ouders Bommelerwaard worden workshops en coaching aangeboden rondom zwangerschap en moederschap. Onderwerpen o.a.: hechting, omgaan met veranderingen en verwachtingen, ‘goed genoeg’ ouder, schuldgevoel. Voor vragen over coaching of workshops zie de website of neem gerust contact op.

Coaching & Training by Daphne werkt zonder wachtlijst en ook in opdracht van werkgevers. Coaching wordt vaak (deels) vergoed bij een aanvullende verzekering. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen via deze website.