Tarieven en vergoedingen

Particulier
Coachgesprek: 85,- euro vrijgesteld van BTW
Coachgesprek in de avond: 95,- euro vrijgesteld van BTW
Coachgesprek jongeren t/m 18 jaar: 70 euro vrijgesteld van BTW

 

Voor mensen met een klein budget zijn er financiële mogelijkheden op maat.

Zakelijk
Coachsessie van een uur: 115,- euro exclusief 21% BTW

Spoor 2 traject
Een offerte voor een Spoor 2 traject wordt op maat gemaakt

Vergoedingen

Door de werkgever.
Vaak reserveert een werkgever een opleidingsbudget per medewerker. Informeer bij je werkgever naar mogelijkheden voor vergoeding van de coachsessies bij werk gerelateerde vragen.
Download hier het loopbaanbudgetdocument
Via de Arbo-dienst van je bedrijf.
Werkgevers zijn na overleg met de bedrijfsarts vaak bereid  om de kosten te vergoeden in het kader van de Wet Verbetering Poortwachter. Bij ziekte, re-integratie of ter voorkoming van langdurig verzuim.
Via de Werkzaak Bommelerwaard.
Indien je een WWB uitkering ontvangt van Werkzaak Bommelerwaard kan een coachtraject vergoed worden. Neem gerust contact op.
Door de ziektekostenverzekering.
De meeste zorgverzekeraars vergoeden (een deel van) de kosten. Dit gaat niet ten koste van het eigen risico of eigen bijdrage. Je kunt zelf contact opnemen met de ziektekostenverzekeraar hierover. Het is dan raadzaam om aan te geven dat je een behandeling wilt gaan volgen bij een therapeut die is aangesloten bij de VIV.

Geef ook de volgende codes door:
AGB code zorgverlener is 90.06.2102.
AGB code praktijk is 90.102.673
RBCZ registratie nr: 505102

Hieronder een overzicht van zorgverzekeraars die ook in 2018 weer mijn consulten (deels) vergoeden:

Zilveren Kruis, Avero, FBTO, OZF, Agis, CZ, CZ direct, Delta Lloyd, Ohra, Menzis, VvAA, PNOzorg, VGZ, Bewuzt, IZZ, IZA, Univé zorg, ZEKUR, IZA Cura, UMC, Cares Gouda, De Friesland. De consulten worden vanuit de aanvullende verzekering vergoed.

Teruggave via de belasting.
Wanneer je als particulier de kosten voor coaching zelf betaalt, dan kun je deze kosten als scholingskosten aftrekken. Het doel van het traject moet dan gericht zijn op kennis en vaardigheden die je nodig hebt voor het verwerven of behouden van inkomen uit arbeid. Voor meer informatie kun je contact opnemen met de belastingdienst. De kosten voor coaching zijn voor zelfstandige ondernemers aftrekbaar voor de belasting als bedrijfskosten.